Сайтът Show.bg публикува уникална снимка на любовницата на Кубрат Пулев Розали Петрова. Фотото

...
Сайтът Show.bg публикува уникална снимка на любовницата на Кубрат Пулев Розали Петрова. Фотото
Коментари Харесай

Появи се снимка на мистичната Розали, нарочена за любовница на Кобрата

 Сайтът Show.bg публикува неповторима фотография на любовницата на Кубрат Пулев Розали Петрова. Фотото е пуснала самата Андреа в сторито си в Инстаграм, само че по-късно стремително го е изтрила.

" Когато въртиш схеми и си се замислила “, пише Андреа под фотографията на Розали. Любовницата на Кобрата не е нищо изключително – не свети нито с красота, нито със жанр и визия.

От фотографията излиза наяве, че Розали не свети с неземна хубост, облича се криво-ляво и не даже е леко неугледна. Но пък очевидно задоволително забележима, щом е съумяла да оплете толкоз богати мъже в схемите си.

Както стана ясно, Кобрата и Розали са закупили парцел на името на двамата преди време. Въпреки че етажът от къща е на името и на двамата, се допуска, че боксьорът самичък е заплатил ця  Инстаграм лата сума.

Интересното е, че единствено два месеца по-късно Петрова е почнала да търси нов покупател за парцела чрез фирмата си " Родекс Естейт “. Розали искала да направи бартер без знанието на Кобрата, което мощно тормози околните му. Те считат, че любовницата му го е оплела в жестоки схеми за имотна машинация и се притесняват, че 30-годишната Розали ще се окаже рискова златотърсачка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР